مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ باغبانی

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ باغبانی

این مراسم با حضور مدیر گروه باغبانی و سخنرانی اساتید این رشته: دکتر باقریان، دکتر غنی، دکتر عصار، دکتر حاجی‌اقراری، دکتر تقی‌پور، دکتر جمالیان، دکتر محتشمی و دکتر رازقی با حضور دانشجویان ورودی ۹۹ باغبانی ساعت ۱۹شنبه ۲۴ آبان در سامانه Adobe conne برگزار شد.

در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی دانشگاه جهرم، رشته‌ی باغبانی، فعالیت‌ها و بازدیدهای این رشته، بخش‌های مختلف دانشگاه، آموزش سامانه‌ی کلاس‌های مجازی و... آشنا شدند.

رئیس گروه فرهنگی دانشگاه نیز ضمن خوشامدگویی و معرفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان را به شرکت در این فعالیت‌ها به منظور رشد همه‌جانبه در دانشگاه دعوت کرد.

پخش سرود ملی،تلاوت آیاتی چند از قرآن، کلیپ معرفی اساتید، نحوه‌ی استفاده از سامانه‌ی آموزشی پژوهشی دانشجویی، معرفی اعضای انجمن علمی، پاسخ به سؤالات دانشجویان و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که به همت انجمن علمی باغبانی برگزار شد.