بزرگداشت هفته کتاب در کتابخانه دانشگاه جهرم

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۹ کد : ۸۲۶ اخبار
بزرگداشت هفته کتاب در کتابخانه دانشگاه جهرم

به مناسبت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، اعضای کانون کتاب و کتابخوانی دانشگاه جهرم به همراه مدیر و کارشناس فرهنگی دانشگاه با حضور در کتابخانه دانشگاه ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت، چند جلد کتاب به گنجینه کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم اهدا کردند.

این برنامه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور ۲تن از دانشجویان به نمایندگی از اعضای کانون انجام گرفت.

دکتر افروزه در این دیدار ضمن گرامیداشت روز و هفته کتاب گفت: کتاب، دروازه‌ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است و ارائه کتاب‌های خوب، یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسان‌هاست.

وی تصریح کرد: کسی که در این دنیای زیبا زندگی می‌کند نمی‌تواند با دنیای کتاب بی‌ارتباط باشد.

وی توصیه کرد: بیاییم با گرامیداشت این هفته و نام مبارک آن، با هدیه کتاب به یکدیگر، در پروراندن دانش و کمال سهیم باشیم.

رئیس کتابخانه دانشگاه جهرم افزود: شیوع کرونا کار کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم را تعطیل نکرده است و مانند سابق به دانشجویان، اعضای هیئت علمی دانشگاه و کارمندان کتاب امانت داده می‌شود.

وی درباره‌ی سایر خدمات انجام شده در کتابخانه‌ی دانشگاه نیز ابراز کرد: خرید نرم‌افزار جدید کتابخانه با نام آذرآسا و تجهیز و افزوده شدن قفسه‌های کتاب و گسترش فضای کتابخانه از دیگر اقدامات انجام شده از زمان شیوع کرونا بوده است. ‌

بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ۲۴ تا 30 آبان با شعار "دانایی؛ مانایی" برگزار می شود.