مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ زبان‌شناسی

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ زبان‌شناسی

این مراسم با حضور و خوشامدگویی دکتر آسوده، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی و سخنرانی اساتید این رشته: دکتر زارعی‌فر، دکتر پورشاهیان و معرفی اساتید مدعو؛ دکتر عبدالله‌زاده، دکتر خوشخو و دکتر فروغان با حضور دانشجویان ورودی ۹۹ رشته‌‌ی زبان‌شناسی ساعت ۱۷ چهارشنبه ۲۸ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.
 در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی دانشگاه جهرم، رشته‌ی زبان‌شناسی، معرفی اساتید این رشته، بخش‌های مختلف دانشگاه و... آشنا شدند.
دکتر آسوده درباره‌ی ظرفیت‌های اساتید رشته زبان‌شناسی سخن گفتند رئیس گروه فرهنگی دانشگاه نیز ضمن خوشامدگویی و معرفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان را به شرکت در این فعالیت‌ها ‌دعوت کردند.

پخش سرود ملی، آیاتی چند از قرآن، کلیپ معرفی اساتید، معرفی اعضای انجمن علمی، پاسخ به سؤالات دانشجویان و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که به همت انجمن علمی زبان‌شناسی برگزار شد.