مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی

این مراسم با حضور و خوشامدگویی دکتر آسوده، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی و سخنرانی اساتید این رشته: دکتر شعبانی، دکتر حسینی، دکتر جباره و دکتر تسلیم با حضور دانشجویان ورودی ۹۹ رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی ساعت ۱۸چهارشنبه ۲۸ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی دانشگاه جهرم، رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی، معرفی اساتید این رشته، بخش‌های مختلف دانشگاه و... آشنا شدند.
دکتر آسوده درباره‌ی ظرفیت‌های اساتید رشته  سخن گفتند و رئیس گروه فرهنگی دانشگاه با معرفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان را به شرکت در این فعالیت‌ها به منظور رشد همه‌جانبه در دانشگاه دعوت کردند.

پخش سرود ملی، آیاتی چند از قرآن، کلیپ معرفی اساتید، معرفی اعضای انجمن علمی و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که به همت انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی برگزار شد.