جلسه معارفه دانشجویان رشته ی فیزیک و فیزیک مهندسی

جلسه معارفه دانشجویان رشته ی فیزیک و فیزیک مهندسی

این جلسه با حضور و خوشامدگویی ریاست دانشکده علوم پایه،  مدیر گروه رشته‌ی فیزیک و سایر اساتید رشته: دکتر علمایی دکتر رنگانی، دکتر پیروی و دکتر صادقی برگزار شد
 این مراسم ساعت ۱۵:۳۰  پنج‌شنبه ۲۹ آبان در سامانه Adobe connectبرگزار شد.
در این مراسم ابتدا دانشجویان با کلیات امور فرهنگی با سخنان رئیس گروه فرهنگی آشنا شدند و سپس دکتر رستگار و دکتر علمایی به صحبت در باره ی قواعد آموزشی پرداختند.
 سایر اساتید نیز با سخنانشان دید مناسبی را از گرایش‌های فیزیک و فیزیک مهندسی  و تفاوت این دو رشته در دانشجویان به وجود آوردند. این جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان راجع به انجمن و فعالیت‌های آن خاتمه یافت.
پخش آیات قرآن، سرود ملی، کلیپ معرفی اساتید، کلیپ معرفی رشته، بازار کار و گرایش‌های مختلف رشته‌ی فیزیک و فیزیک مهندسی و کلیپ آشنایی با بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله برنامه‌های این جلسه بود.