مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ی ریاضی

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ی ریاضی

این مراسم با حضور و خوشامدگویی دکتر شهروزی، مدیر آموزشی دانشگاه و علوم انسانی و سخنرانی اساتید این رشته: دکتر کریم‌یار، دکتر نقی‌پور، دکتر علیمراد، دکتر برادران و دکتر قربانی با حضور دانشجویان ورودی ۹۹ رشته‌ی ریاضی ساعت ۱۸چهارشنبه ۲۸ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی دانشگاه جهرم، رشته‌ی ریاضیات و کاربردها، معرفی اساتید این رشته، قوانین و... آشنا شدند.
دکتر شهروزی درباره‌ی برخی قوانین آموزشی و ظرفیت‌های اساتید رشته سخن گفتند و رئیس گروه فرهنگی دانشگاه با معرفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان را به شرکت در این فعالیت‌ها به منظور رشد همه‌جانبه در دانشگاه دعوت کردند.

پخش سرود ملی، آیاتی چند از قرآن، کلیپ معرفی اساتید، معرفی اعضای انجمن علمی و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که به همت انجمن علمی ریاضی برگزار شد.