اطلاعیه عضویت در کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و مذهبی دانشگاه جهرم

اطلاعیه عضویت در کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و مذهبی دانشگاه جهرم

با توجه به سؤالات دانشجویان نوورود سال ۹۹ در تمامی مقاطع تحصیلی درباره‌ی ورود به کانون‌های فرهنگی اجتماعی مذهبی و هنری دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم به اطلاع می‌رساند فهرست کانون‌های فعال و دبیران یا سرپرست آن‌ها در دانشگاه جهرم به شرح زیر است.
:100:همه‌ی دانشجویان دانشگاه جهرم می‌توانند در جمع دانشجویان متخصص و علاقه‌مند در تشکل‌های دانشجویی مورد علاقه‌ی خود اعم از کانون، انجمن یا نشریات و... فعالیت کنند.
برای عضویت در کانون‌ها در سامانه‌ی sess وارد شوید، در قسمت «امور فرهنگی»، وارد بخش «کانون‌ها» شده و بر حسب مهارت، توانایی و علاقه‌مندی خود کانون مد نظر را برای فعالیت انتخاب و با زدن بر روی آن ثبت‌نام کنید.

در صورت لزوم می‌توانید در sess به مدیر فرهنگی نیز پیام دهید و مهارت و تخصص خود را اعلام بفرمایید.
کانون‌های دانشگاه جهرم:

کانون‌های اجتماعی
هلال احمر: میلاد دهدار(آقایان)- فریده کیانی (خانم‌ها)
همیاران سلامت روان: آریا کمالی
همیاران محیط زیست(حیات سبز): علیرضا یاوری
همیاران بهداشت: مریم گودرزی
خلاقیت و کارآفرینی: فاطمه محمدی
حجاب و عفاف(دختران آفتاب): حانیه صلاحی
ایرانگردی و گردشگری: رحمانیان
نشریات و رسانه: مهدی دانشجو
ورزش و بازی‌های فکری
کانون‌های هنری
فیلم و عکس: علیرضا زارع- علیرضا احمدی
تئاتر: کیمیا عسگری
اجرا و گویندگی: محدثه کریمی
art:هنرهای تجسمی(نقاشی، خوش‌نویسی، سفالگری، گرافیک، قالی‌بافی، بافتنی، خیاطی، سوزن‌دوزی و...): فاطمه استقبالیان‌فرد
کانون‌های فرهنگی(اندیشه)
شعر و ادب: ساناز ثانی‌فر
کتاب و کتاب‌خوانی: زهرا زارعی
چتر سبز(ویژه‌ی فرهنگ، ادبیات و مفاخر جهرم) و اقوام: محمدحسین حقگو(آقایان) -فاطمه صداقت(خانم‌ها)
کانون‌های مذهبی
قرآن و عترت: ام‌البنین زرافشار
مهدویت: زینب رسایی
اعضای شورای هماهنگی کانون‌ها: ساناز ثانی‌فر
محدثه کریمی، علیرضا(محسن) زارعی، علیرضا احمدی، کیمیا عسگری، مریم گودرزی، میلاد دهدار.
دبیر شورای هماهنگی: ساناز ثانی‌فر