مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته ی مهندسی برق

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته ی مهندسی برق

این مراسم با خوشامدگویی و سخنرانی اساتید این رشته: دکتر همت‌پور، دکتر دهدشتی، دکتر زارع و سایر اساتید با حضور دانشجویان ورودی ۹۹ رشته‌ی مهندسی برق ساعت ۱۸ دوشنبه۳ آذر ماه به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی دانشگاه جهرم، رشته‌ی مهندسی برق، معرفی اساتید این رشته، قوانین، سامانه‌ی دانشجویی آموزشی پژوهشی و... آشنا شدند.
دکتر همت‌پور درباره‌ی برخی قوانین آموزشی و ظرفیت‌های اساتید رشته سخن گفتند و رئیس گروه فرهنگی دانشگاه با معرفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان را به شرکت در این فعالیت‌ها به منظور رشد همه‌جانبه در دانشگاه دعوت کردند.

پخش آیاتی چند از قرآن، کلیپ معرفی اساتید، معرفی اعضای انجمن علمی، پرسش و پاسخ و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که به همت انجمن علمی برق برگزار شد