دومین نشست ماهانه دبیران کانونهای دانشگاه جهرم

دومین نشست ماهانه دبیران کانونهای دانشگاه جهرم

دومین نشست ماهانه‌ دبیران کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه جهرم

دومین نشست ماهانه‌ دبیران کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه جهرم با حضور دکتر مبارکی، معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر تسلیم رئیس گروه فرهنگی اجتماعی و کارشناسان فرهنگی دانشگاه جهرم برگزار شد.

در این مراسم چهارشنبه ۵آذرماه، ساعت ۱۸ در سامانه Adobe connect برگزار شد، دکتر مبارکی بر ضرورت تعامل و گسترش فعالیت‌های کانونی تأکید کرد و گفت: با توجه به همه‌گیری کرونا فعالیت‌های کانونی بیش از گذشته به سمت تولید محتوای مجازی از قبیل ویدئو کلیپ، مراسم‌های مجازی، تهیه‌ی اینفو و‌ موشن‌گرافی و... پیش رود.

در حاشیه این جلسه، مراسم تودیع دبیر قبلی شورای هماهنگی کانون‌ها، امیرحسین گرمسیری انجام و ساناز ثانی‌فر به عنوان دبیر جدید شورای هماهنگی کانون‌های دانشگاه جهرم معرفی شد.

معارفه‌ی هفت عضو شورای هماهنگی کانون‌های جهرم و دبیران جدید کانون‌ها، از دیگر برنامه‌های این جلسه بود.