وبینار آموزشی نرم‌افزار پرت (praat)

وبینار آموزشی نرم‌افزار پرت (praat)

وبینار آموزشی آشنایی با نرم‌افزار پرت با تدریس خانم دکتر رافعه خوشخو، مدرس دانشگاه به صورت بر خط به میزبانی انجمن علمی دانشجویی زبان‌شناسی دانشگاه جهرم در سامانه‌ی ادوبی کانکت برگزار شد.

این وبینار به مدت دو ساعت، چهارشنبه ۲۲ آبان ماه با پشتیبانی انجمن علمی دانشجویی زبان‌شناسی و با همکاری انجمن علمی این رشته در دانشگاه گناباد با حضور ۲۲ شرکت‌کننده متشکل از علاقه‌مندان برنامه‌نویسی پرت و دانشجویان دانشگاه جهرم و گناباد برگزار شد. در این کارگاه، ضمن معرفی پایگاه اینترنتی بارگیری نرم‌افزار پرت برای سیستم‌های رایانه‌ای و معرفی فونت‌های مخصوص زبان برنامه‌ی پرت، مقدمات و چگونگی کار با نرم‌افزار، آموزش داده شد.

در انتهای کارگاه به پرسش‌های شرکت‌کنندگان به صورت شفاهی و مستند و منطبق بر صفحه‌ی قابل رؤیت نرم‌افزار در رایانه پاسخ داده شد.