برگزاری وبینار چگونه در بازار کشاورزی موقعیت شغلی پیدا کنیم؟

برگزاری وبینار چگونه در بازار کشاورزی موقعیت شغلی پیدا کنیم؟

به همت انجمن علمی علوم و مهندسی باغبانی دانشگاه جهرم، وبیناری تحت عنوان چگونه در بازار کشاورزی موقعیت شغلی پیدا کنیم؟ به مدت ۲ ساعت و با حضور بیش از ۱۴۲ نفر از اساتید، دانشجویان و فعالان بخش کشاورزی برگزار شد.

در ابتدای سخن دکتر پدرام عصار، مدیر گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشگاه جهرم، مختصری در رابطه با اهمیت بازار کار که دغدغه اصلی دانشجویان این رشته است، سخت گفت و دکتر ابوذر قربانی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت سبزکاوشان، را معرفی کرد.

دکتر ابوذر قربانی در ابتدای سخنرانی از تجربه موفق شرکت سبزکاوشان در زمینه‌های مختلف خدمات کشاورزی و جذب نیروهای جوان و علمی در زمینه‌های فعالیت آن صحبت کردند.

در ادامه در رابطه با بازار کار رشته های کشاورزی، نحوه کسب مهارت و تجربه سخنانی را ارائه کردند. در انتهای برنامه به سؤالات شرکت‌کنندگان و اساتید پاسخ داده شد.