وبینار کارآفرینی در حوزه صنایع غذایی (از ایده تا عمل)

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۲ کد : ۹۴۷ اخبار
تعداد بازدید:۵۹۲
وبینار کارآفرینی در حوزه صنایع غذایی (از ایده تا عمل)

وبینار کارآفرینی در حوزه صنایع غذایی (از ایده تا عمل)

به همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه جهرم وبینار کارآفرینی از ایده تا عمل با حضور دکتر سید محمد حسینی، رئیس هیئت مدیره‌ی کارخانه‌ی ارژن ماکارون در محورهای زیر برگزار می‌شود:

معرفی واحد تولیدی و محصولات

روند و مراحل تولید ایده و چگونگی تبدیل ایده به محصول (کسب و کار موفق)

کارآفرینی، مشکلات، موانع و راهکارها

طرح ایده‌های نو برای دانشجویان (پیشنهادها)

چگونگی احداث شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنایع غذایی

پرسش و پاسخ دانشجویی

لینک وبینار:

http://vc.jahromu.ac.ir/s13991-120-4


نظر شما :