انتصاب مدیر گروه رشته تولید و ژنتیک گیاهی

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۹۴ اخبار دانشکده
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه جهرم، دکتر مجاهد کمالی زاده عضو هیات علمی گروه رشته تولید و ژنتیک گیاهی به مدت ۲ سال به سمت مدیر گروه این رشته منصوب گردید.
انتصاب مدیر گروه رشته تولید و ژنتیک گیاهی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه جهرم، دکتر مجاهد کمالی زاده عضو هیات علمی گروه رشته تولید و ژنتیک گیاهی به مدت 2 سال به سمت مدیر گروه این رشته منصوب گردید.

در حکم دکتر کامبیز مینایی آمده است:

با توجه به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی جنابعالی از تاریخ 98/08/01 به مدت 2 سال به عنوان مدیر گروه تولید و ژنتیک گیاهی منصوب می­شوید. ضروری است با در نظر گرفتن آیین نامه­ها و مقررات موجود و برنامه کاری ارایه شده به اینجانب به ویژه در زمینه های زیر برنامه های خود را اجرا کنید:

1. ایجاد ارتباط و هماهنگی با روسای دانشکده ها برای اجرای مقررات و ضوابط مربوطه؛

2. ایجاد ارتباط صمیمانه با دانشجویان عزیز و رفع مشکلات آنان در چارچوب آیین نامه ها و مقررات.

3- نظارت بر فعالیت­های آموزشی و پژوهشی گروه؛

4- تهیه جدول درس های هر نیمسال با همکاری اعضاء گروه؛

5- تشکیل و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات، پیشنهادها و نظرات جمعی گروه به رئیس دانشکده.

6- استفاده از ظرفیت رشته تولید و ژنتیک گیاهی برای خدمت به شهرستان جهرم و استان پهناور فارس.