معرفی دانشکده
دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم در سال 1387 به همراه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته علوم و مهندسی آب آغاز به کار نمود. سپس در سال 1388 با اضافه شدن رشته علوم و مهندسی باغبانی و در سال 1389 با اضافه شدن رشته علوم و صنایع غذائی به کار خود ادامه داد. در سال 1390 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته بیوتکنولوژی تعداد رشته های خود را به عدد چهار رسید. در سال 1391 با اضافه شدن رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم در پنج رشته کارشناسی اقدام به پذیرش دانشجو نمود. همچنین این دانشکده از سال 1392 با پذیرش دانشجو در رشته گیاهان داروئی و معطر توانست تعداد رشته های کارشناسی خود را به عدد شش رساند. با توجه به اصلاحات سرفصل دروس و رشته ها توسط وزارت عتف، از سال 1396 با ادغام دو رشته علوم باغبانی و گیاهان داروئی، پذیرش دانشجو بصورت مستقل در رشته گیاهان داروئی و معطر خاتمه یافت و تعداد رشته های دانشکده کشاورزی در مقطع کارشناسی به پنج عدد تقلیل یافت. همچنین در همان سال رشته بیوتکنولوژی هم با تغییر سرفصل و نام با عنوان جدید رشته تولید و ژنتیک گیاهی آغاز به پذیرش دانشجو نمود.
اکنون دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم در پنج رشته مهندسی علوم و صنایع غذائی، علوم و مهندسی آب، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، علوم و مهندسی باغبانی و مهنسی مکانیک بیوسیستم در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد. بعلاوه از مهر ماه 1396 و با هدف توسعه تحصیلات تکمیلی اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دو رشته علوم و صنایع غذائی-گرایش فناوری مواد غذائی و مهندسی آب-گرایش آبیاری و زهکشی نموده و اولین گروه از دانشجویان کارشناسی ارشد این رشته ها فارغ التحصیل گردیده اند.