رئیس دانشکده
دکتر عبدالله همتیان سورکی متولد 1364 و فارغ التحصیل مقطع دکتری در رشته علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. ایشان از سال 1395 تاکنون به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه جهرم مشغول به فعالیت آموزشی و پژوهشی می باشد. مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیریت گروه علوم و صنایع غذایی، عضویت در شورای آموزشی، شورای پژوهشی، شورای موارد خاص، شورای نظارت و شورای تحصیلات تکمیلی بخشی از فعالیت های اجرایی ایشان می باشد.
ایشان از آبان ماه 1400 به عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم انتخاب و منصوب شدند. از فعالیت های پژوهشی ایشان می توان به چاپ ده ها مقاله علمی - پژوهشی در مجلات معتبر بین المللی و داخلی، داوری مقالات متعددی در مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی، شرکت در همایش ها و کنگره های علمی مختلف، ترجمه کتاب و همچنین راهنمایی و مشاوره چندین دانشجوی کارشناسی ارشد اشاره نمود.
شایان ذکر است؛ ایشان در سال 1398 موفق به کسب عنوان استاد برتر آموزشی در دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم شدند.