شرکت در پنجاه و دومین گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور کشور

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸ کد : ۲۰۴۹ اخبار و اطلاعیه

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه ، پنجاه و دومین نشست مدیران تربیت بدنی کشور به میزبانی دانشگاه شیراز به پایان رسید.در این جلسه که از تاریخ 3 لغایت 5 خرداد ماه با حضور دکتر داداش پور، رئیس سازمان امور دانشجویان،دکتر ارژنگ مدیر کل دانشجویان داخل،دکتر علی دوست مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم و دکتر محمد موذنی رئیس دانشگاه شیراز برگزار شد افدامات و فعالیت های مدیران تربیت بدنی و مشکلات ورزش دانشجویی و هم چنین ساختارسازمانی، بودجه،سامانه های پشتیبان  و زیر ساخت های ورزش دانشگاه ها در قالب کارگروه های تخصصی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.از نکات بارز این گردهمایی تاکید بر فراگیری ورزش و فعال سازی قشر دانشجو برای دست یابی به اهداف عالی کشور در حوزه علمی و جسمی بود.