آشنایی با مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه جهرم

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه جهرم

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۰۶۷ اخبار و اطلاعیه ها
مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه جهرم مشاوره دانشجویی با هدف پیشگیری از آسیب های روانی – اجتماعی و ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهیان و با برخورداری از کارشناسان و مشاورانی متعهد، متخصص و با انگیزه نسبت به انجام و ارائه مشاوره و روان درمانی، هدایت تحصیلی، شغلی، آموزشی و مداخلات بهداشت روانی، خدمات مددکاری و درمان اختلالات روانی به دانشجویان، کارکنان و اساتید مبادرت می روزد.
مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه جهرم

این مرکز با مدیریت خانم دکتر طیبی و کارشناس مرکز خانم رحمانیان در حال انجام وظایف خود می باشند. مشاوره دانشجویی با هدف پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی و ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهیان و با برخورداری از کارشناسان و مشاورانی متعهد، متخصص و با انگیزه نسبت به انجام و ارائه مشاوره و روان درمانی، هدایت تحصیلی، شغلی، آموزشی و مداخلات بهداشت روانی، خدمات مددکاری و درمان اختلالات روانی به دانشجویان، کارکنان و اساتید مبادرت می روزد. در این راستا اهم فعالیت های مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه جهرم به شرح ذیل می باشد:

اهم فعالیت ها:

• اجرای طرح پایش سلامت  جسمانی و روان شناختی دانشجویان
  • انجام مشاوره های فردی در سایر زمینه های تحصیلی، خانوادگی، ازدواج و .....
  • ارائه خدمات مشاوره ای تلفنی و غیر حضوری به دانشجویان، کارکنان و اساتید
  • اجرای طرح ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان
  • برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات مرتبط با سلامت روان ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید
  • برگزاری  و اجرای برنامه های پیشگیری از مصرف مواد ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید
  • اجرای برنامه های متنوع در خوابگاه های دانشجویی
  • تشکیل کانون همیاران سلامت روان
  • اجرای طرح های مختلف کشوری از جمله سیمای زندگی و شیوع شناسی مصرف مواد ویژه دانشجویان