مسئول کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه جهرم

مسئول کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه(محمد محسن صادقی-داخلی ۲۱۰)

۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۰۹۳ اخبار و اطلاعیه ها
مسئول کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه(محمد محسن صادقی-داخلی ۲۱۰)

کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه

مسئول مربوط به کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه آقای محمد محسن صادقی می باشند.

و لذا دانشجویانی که با شرایط خاص تحصیلی مواجه می شوند  با مراجعه به ایشان می توانند امورات خود راانجام دهند

اهم موارد مربوط به کمیسیون بررسی موارد خاص به شرح ذیل می باشد.

1-دانشجویانی که به هر دلیل بیشتر از حد مجاز مشروط می گردند.

الف: دوره کارشناسی 3 نیمسال    ب: دوره کارشناسی ناپیوسته 2 نیمسال    ج:دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته 2 نیمسال

2-انتقالی یا میهمانی دانشجویانی که : متاهل می باشند یا به هر دلیل در زمان تحصیل با مشکل خاصی مواجه می شوند.

3-تغییر رشته آموزشی به شرطی که حداقل نمره مجاز آن رشته را داشته باشند

4- انتقال دانشجو از دوره روزانه به دانشگاه پیام نور یا  دانشگاه غیر انتفاعی

5- مرخصی تحصیلی دانشجو( بدون احتساب در سنوات یا با احتساب در سنوات با توجه به رای اعضائ کمیسیون)

6- وسایر موارد مربوطه

جلسات کمیسیون بصورت ماهانه با حضور کلیه اعضاء برگزار می گردد و در این جلسات پرونده دانشجویان مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که نیاز باشد با موافقت اعضاء کمیسیون، پرونده دانشجویان جهت اخذ تصمیم نهایی به کمیسیون استان ارسال می گردد.

شایان ذکر است با توجه به موارد ذکر شده در صورت لزوم به مسئول دفتر این معاونت(دانشجویی -فرهنگی) آقای محمد محسن صادقی مراجعه فرمائید.شماره تماس دفتر 54372252 داخلی 210