استقبال خوب دانشجویان با ارسال ۱۱۰۰ اثر به دبیرخانه سومین دوره جشنواره ملی پروین اعتصامی

سومین دوره جشنواره ملی پروین اعتصامی، ویژه دانشجویان دختر سراسر کشور، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و با میزبانی دانشگاه حضرت معصومه(س) بیش از ۱۱۰۰ اثر دریافت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حضرت معصومه (س)، دکتر غزاله غنی مقدم، دبیر علمی سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی، از برگزاری اختتامیه سومین دوره این جشنواره ملی ویژه دانشجویان دختر سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: جشنواره ملی پروین اعتصامی به عنوان عرصهای برای تجلی توانمندیها و استعدادهای ارزشمند دانشجویان دختر، با هدف ارتقای ظرفیتها در زمینههای فرهنگی، هنری و اجتماعی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود.
وی افزود: این دوره از جشنواره، که از اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز شده است، در فروردین ماه ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه حضرت معصومه(س) به کار خود پایان خواهد داد.
دکتر غنی مقدم ادامه داد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه تا ۷ آذر ۱۴۰۳ تمدید شد و طی این مدت، بیش از ۱۱۰۰ اثر از دانشگاههای سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد.
وی در خصوص اقدامات انجام شده همچون پیشنهاد اعضای کمیته داوران، اخذ تأیید از وزارت، انجام فرآیند داوری، تهیه گزارش مکتوب و تصویری از روند داوری و معرفی برگزیدگان تشریح کرد: خوشبختانه با همکاری دبیر اجرایی جشنواره، تمامی این مراحل بهخوبی و با هماهنگی کامل اجرا شد.
دبیر علمی سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی درباره نحوه داوری آثار توضیح داد: داوری در برخی محورهای جشنواره مانند صنایع دستی و طراحی دوخت به صورت دو مرحلهای انجام گرفت. در مرحله اول داوران با بررسی تصویری آثار، تعداد محدودی را به مرحله دوم راه یافت دادند و در مرحله دوم، داوری فیزیکی آثار انجام و رتبههای برتر انتخاب شد. در برخی دیگر از محورهای جشنواره نیز داوریها به صورت یک مرحلهای و حضوری انجام شد.
وی با اشاره به شاخصهای داوری گفت: هر محور دارای شاخصهای مخصوص به خود بود که توسط داوران تعیین شد، اما در میان همه آنها، خلاقیت، نوآوری، کیفیت و تأثیرگذاری از جمله معیارهای مشترک بودند.
دکتر غنی مقدم در خصوص جوایز جشنواره گفت: برای رتبههای برتر جوایز مناسبی در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مثال در محورهایی چون صنایع دستی، نفرات اول تا سوم به ترتیب ۲۰، ۱۵ و ۱۰ میلیون تومان دریافت میکنند. همچنین در سایر محورهایی همچون ادبیات، جوایز بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان متغیر است. آثاری نیز به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدهاند که به آنها جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
وی با اشاره به بخش ویژه جشنواره اظهار داشت: در این دوره، بخش ویژهای با موضوع مظلومیت زنان و کودکان در جنگ غزه تعریف شد که طی آن، پنج اثر به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.
زهرا بیگلری، دبیر اجرایی سومین دوره جشنواره ملی پروین نیز با اشاره به کیفیت مطلوب آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره اظهار داشت: آثار برگزیده و قایل تقدیر جشنواره در نمایشگاهی از ۲۵ فروردین به مدت سه روز در دانشگاه حضرت معصومه (س) در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: این نمایشگاه که همزمان با اختتامیه جشنواره برپا خواهد شد توسط معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افتتاح خواهد شد.
دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی اظهار داشت: با توجه به شعار سال تصمیم گرفتیم که با همکاری پارک علم و فناوری، آثاری که قابلیت تولید و تجاری سازی دارند را شناسایی کنیم تا حمایتهای لازم برای تولید محصولات انجام گیرد.
همچنین به اطلاع میرساند، آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی با حضور دکتر وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران استانی برگزار میشود.
نظر شما :