گردهمایی استادان دانشگاه جهرم

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۴ کد : ۴۹۴ اخبار
گردهمایی استادان دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: گردهمایی استادان دانشگاه جهرم با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید.
این گردهمایی که میهمان ویژه آن مهندس شفیعیان فرماندار ویژه شهرستان جهرم نیز بود، استادان در فضایی بسیار صمیمانه به گفتگو پرداختند.
مهندس شفیعیان در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هیات علمی فرهیخته ی دانشگاه جهرم، نسبت به توانمندی ها و ظرفیت های علمی بسیار ارزشمند دانشگاه و همچنین اعضای هیات علمی دانشگاه جهرم اشاره و افزود: مشارکت نخبگان در حل مسائل و مشکلات از نیاز های اصلی جامعه است که دانشگاه جهرم به خوبی می تواند این نقش را نه تنها در سطح شهرستان بلکه در سطح استان ایفا کند.
گفتنی ست؛ پایان بخش این گردهمایی، ذکر خاطرات و صرف شام نیز بود.