برگزاری جشن میلاد امیرالمومنین علی(ع) در دانشگاه جهرم

برگزاری جشن میلاد امیرالمومنین علی(ع) در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در آستانه میلاد امیرالمومنین علی (ع) و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم و معاونت دانشجویی و فرهنگی، مراسم جشنی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در تالار وحدت دانشگاه جهرم برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ابتدای این مراسم ضمن تبریک این روز خجسته افزودند: مهم‌ترین درس زندگی آن شخصیت بی‌نظیرِ تاریخ بشر، برای امروز دنیای اسلام و جامعه، بصیرت ‌بخشی، روشن کردن فضا و عمق دادن به ایمان و اندیشه کسانی است که نیازمند بصیرت هستند.
در ادامه این مراسم دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم ضمن تبریک ولادت امام علی (ع) و روز پدر، امیرالمومنین را الگویی برای همه نسل های بشر خواند و خاطر نشان کردند: وجود امیرالمؤمنین از جهات متعدّد و در شرایط گوناگون برای همه‌ی نسل‌های بشر، یک درس جاودانه و فراموش‌نشدنی است؛ چه در عمل فردی و شخصی خود، چه در دوران حکومت، چه در محراب عبادتش، چه در مناجاتش و چه در مبارزه‌اش همگی یک الگوی بسیار والا برای تمام بشریت است.
شایان ذکر است؛ مولودی خوانی، برگزاری مسابقه و اهداء گل از دیگر برنامه های این مراسم بود.