آشپزخانه دانشگاه جهرم با اختصاص مبلغ شش میلیارد مکانیزه شد.

آشپزخانه دانشگاه جهرم با اختصاص مبلغ شش میلیارد مکانیزه شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر عسکر غنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم در گفتگو با واحد روابط عمومی از تجهیز آشپزخانه دانشگاه با اختصاص مبلغ شش میلیارد ریال خبر داد.
ایشان در ادامه این اقدام را با هدف ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات و همچنین افزایش بهداشت، سلامت و کیفیت غذای دانشجویان بیان کرد و افزود: در حوزه تولیدات غذایی، ایجاد یک آشپزخانه مکانیزه صنعتی موجب کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری می شود که خوشبختانه با خریداری تجهیزات مورد نیاز و استقرار آن در آشپزخانه دانشگاه تحولی بزرگ در مکانیزه شدن آشپزخانه دانشگاه جهرم صورت پذیرفت.
دکتر غنی در پایان ضمن تشکر از حمایت های دکتر مینایی رئیس دانشگاه در تحقق این اقدام ارزشمند، از پیگیری های کارکنان پر تلاش حوزه امور دانشجویی نیز تقدیر کرد.
شایان ذکر است، کباب پز تمام اتوماتیک، کارواش صنعتی، ماشین ظرف شویی صنعتی، فر بخار پز، دیگ چلو پز صنعتی، دیگ خورشت پز صنعتی، وان شستشو، سینک شستشوی صنعتی، میز کار استیل، میز کار ظروف کثیف و پاتیل خیساندن برنج از جمله اقلام خریداری شده می باشد.