با کاشت ۱۰۰ اصله نهال، مراسم روز درختکاری در دانشگاه جهرم برگزار گردید.

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۹ کد : ۱۰۶۵ اخبار
با کاشت ۱۰۰ اصله نهال، مراسم روز درختکاری در دانشگاه جهرم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همچنین کمیته فضای سبز دانشگاه جهرم مراسم هفته منابع طبیعی و روز درختکاری برگزار گردید.
 این مراسم که با حضور مهندس مسعود طاهری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جهرم همراه بود، دکتر عسکر غنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم با تاکید بر توسعه فضای سبز، کاشت درخت را یکی از اقدامات موثر در توسعه فضای سبز دانشگاه برشمرد و خاطر نشان کرد: توسعه فضاهای سبز در دانشگاه نشاط و شادابی را در پی خواهد داشت.
دکتر غنی، عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی در ادامه افزود: درختکاری، فعالیتی اثربخش در جهت حفاظت از محیط زیست و تضمین زندگی آیندگان محسوب می شود. اقدامی که با نهادینه شدن و ارتقای فرهنگ عمومی نسبت به اهمیت و جایگاه طبیعت می تواند راهگشای حفظ منابع طبیعی به عنوان گنجینه ملی کشور باشد.
شایان ذکر است؛ اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم 100 اصله نهال را در مجموعه پردیس دانشگاه کاشتند. نهال های کاشته شده عبارت بودند از: توت کاغذی، سنجد تلخ، مورینگا، سرو، شیشه شور و ناترک.