امضای یادداشت تفاهم علمی، آموزشی بین دانشگاه جهرم و دانشگاه اسلامی نجف اشرف عراق

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۰۸۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، در راستای توسعه علمی در سطح بین المللی، تفاهم نامه ای بین دانشگاه جهرم و دانشگاه نجف عراق به امضای دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم و دکتر عمار عبدالامیر السلامی رئیس دانشگاه اسلامی نجف اشرف عراق رسید.
انعقاد این تفاهم نامه با هدف تبادل استاد و دانشجو، تبادل مطالب آموزشی و سایر اطلاعات علمی، همکاری استادان دو دانشگاه در پایان نامه ها و رساله های دانشجویی، برگزاری برنامه های آموزشی برای استادان و انجام پژوهش های مشترک صورت پذیرفت.
شایان ذکر است پیش از این و در همین زمینه، تفاهم نامه ای بین دانشگاه جهرم و دانشگاه غالب افغانستان نیز منعقد گردیده بود.