تفاهم نامه علمی دانشگاه جهرم با دانشگاه آنتا دیوپ

تفاهم نامه علمی بین رئیس دانشگاه جهرم و دکتر ابراهیم تیوب رئیس دانشگاه آنتا دیوپ به امضا رسید.
تفاهم نامه علمی دانشگاه جهرم با  دانشگاه آنتا دیوپ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: در دیدار روز پنج شنبه مورخ 1396/9/2 رئیس دانشگاه جهرم و رئیس دانشگاه آنتا دیوپ سنگال؛ ضمن بررسی راه های توسعه همکاری های علمی دانشگاهی، یادداشت تفاهم نامه علمی بین دکتر مسعود نادریان جهرمی رئیس دانشگاه جهرم و دکتر ابراهیم تیوب رئیس دانشگاه آنتا دیوپ به امضا رسید.
در این دیدار مقرر گردید تیم کارشناسی دانشگاه جهرم در آینده ای نزدیک ضمن سفر به سنگال و بازدید از زمین کشاورزی دانشگاه آنتا دیوپ واقع در دویست کیلومتری شهر داکار، مطالعات لازم را در خصوص چگونگی تاسیس باغ نمونه مورد بررسی دقیق قرار دهد.
شایان ذکر است؛ دانشگاه دولتی آنتا دیوپ بزرگ ترین و مهم ترین دانشگاه کشور سنگال محسوب شده و با دارا بودن شصت هزار دانشجو یکی از بزرگ ترین دانشگاه های غرب آفریقا بشمار می رود.