تفاهم نامه علمی دانشگاه جهرم با دانشگاه تئیس سنگال

تفاهم نامه علمی بین رئیس دانشگاه جهرم و رئیس دانشگاه تئیس سنگال در زمینه کشاورزی به امضاء رسید.
تفاهم نامه علمی دانشگاه جهرم با  دانشگاه تئیس سنگال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: در دیدار روز پنج شنبه مورخ 1396/9/2 دکتر مسعود نادریان؛ رئیس دانشگاه جهرم و دکتر ماتار مورسک رئیس دانشگاه تئیس سنگال؛ ضمن بحث و بررسی در مورد راه های گسترش مناسبات علمی دانشگاهی طرفین بویژه در زمینه همکاری های کشاورزی یادداشت تفاهم نامه علمی بین روسای دو دانشگاه به امضا رسید.
هیات دانشگاهی جهرم متشکل از دکتر نادریان رئیس و دکتر باقریان معاون دانشجویی- فرهنگی دانشگاه جهرم همچنین از مزرعه کشاورزی این دانشگاه در حومه شهر تئیس بازدید و در مورد تبدیل بخشی از این مزرعه به باغ نمونه مذاکراتی را با مدیران این دانشگاه انجام دادند.
در پایان حضور تیم دانشگاهی جهرم در دانشگاه تئیس مقرر گردید، تیمی متشکل از متخصصان این دانشگاه در آینده نزدیک با سفر به سنگال مقدمات تاسیس باغ نمونه در این دانشگاه را مورد بررسی دقیق قرار دهند.

دانشگاه تئیس یکی از دانشگاه های مهم کشور سنگال محسوب می شود. این دانشگاه در شهر تئیس در فاصله 80 کیلومتری از داکار پایتخت سنگال قرار دارد.