ارسال پیام تسلیت رئیس دانشگاه جهرم به روئسای دانشگاه های غالب هرات و موسسه بین المللی spp افغانستان

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در پی وقوع حادثه تروریستی کابل افغانستان، دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم با ارسال پیامی به روئسای دانشگاه غالب و موسسه بین المللی spp افغانستان این حادثه تلخ را تسلیت گفت. متن کامل این پیام بدین شرح است:

افغانستان ماتم زده در غم فراق کودکان بی گناهت، صمیمانه تسلیت!
رییس محترم دانشگاه غالب هرات :جناب پروفسور ره یاب
رییس محترم موسسه ملی و بین المللی spp: جناب مهندس اطیع الله رسولی؛
با دلی شکسته، انفجار تروریستی در کابل که به شهادت و مجروحیت دهها تن از دانش آموزان پاک و معصوم آن دیار انجامید، به شما دانشگاهیان، ملت شجاع و مقاوم افغانستان و بازمانده های داغدار تسلیت عرض می نمایم.
این حادثه دردناک، قلب هر انسان آزاده ایی را در سراسر  دنیا به درد آورد.
اینجانب، همکارانم در دانشگاه جهرم و دانشجویان عزیز این دانشگاه این اقدام تروریستی را که نشان از درنده خویی عاملان آن دارد محکوم می نماییم. تنها راه نجات مسلمانان منطقه از این حوادث دلخراش، مبارزه بی امان با تروریسم و اتحاد و همدلی هر چه بیشتر اندیشمندان منطقه است.
در پایان مراتب تسلیت و همدردی دانشگاهیان مان را در این زخم فراموش نشدنی بر پیکره بشریت، حضورتان تقدیم می دارم.
پیام ما به عاملان این جنایت هولناک:
"تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی!"

با تقدیم احترام
دکتر کامبیز مینایی