بیانیه دانشگاهیان دانشگاه جهرم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۱۶۶ اخبار
بیانیه دانشگاهیان دانشگاه جهرم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ جامعه دانشگاهیان دانشگاه جهرم در پی جنایات رژیم صهیونیستی و در حمایت از مردم فلسطین بیانیه بدین منظور صادر کردند. متن بیانیه بدین شرح است:

وعده الهی آن است که اسرائیل نابود شدنی است. امروز و بعد از گذشت کمتر از 4 روز از فرمایشات ولی امر مسلمین جهان در روز قدس مبنی بر حمایت همه جانبه از فلسطین و فتوای ایفای نقش حاکمان و عالمان و احزاب و اقشار مختلف در قضیه فلسطین؛ اثر آن کاملا مشهود است آنهم به نحو احسن. جهان اسلام وعلی الخصوص جهان عرب ثابت کردند آنان در خط مقدم بیداری اسلامی اند نه کشورهای عرب مرتجع منطقه که زمانی خیال اعتلای بر جهان عرب را در سر می پروراندند و امروز از منزوی ترین حکومتهای جهان اند. ما جامعه دانشگاهیان ضمن حمایت قاطعانه از مردم مظلوم فلسطین  و ابراز همدردی با آسیب دیدگان اخیر، مصرانه خواهان اصرار بر مقاومت در خط مقدم مبارزه با صهیونیسم غاصب را داریم و پیروزی نهایی شما را از خداوند منان مسئلت می نماییم.
 1400/2/22