دعوت جامعه دانشگاهیان دانشگاه جهرم به حضور پر شور در انتخابات

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۴ کد : ۱۲۳۸ اخبار
دعوت جامعه دانشگاهیان دانشگاه جهرم به حضور پر شور در انتخابات

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ جامعه دانشگاهیان دانشگاه جهرم با صدور پیامی عموم مردم را به حضور پر شور در انتخابات دعوت کردند. متن بیانیه بدین شرح است:

إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم
خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند!
 مردم عزیز و سربلند شهرستان جهرم؛
روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگی زرین و ماندگار در تاریخ سرزمین اسلامی با حضور تک‌تک شما در اتفاق مهم و سرنوشت‌سازی به نام انتخابات رقم می خورد که به فرموده‌ی امام عزیز و رهبر فرزانه‌مان هر رأی شما به هر کدام از نامزدهای ریاست جمهوری، رای به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

حضور اقشار مختلف مردم در انتخابات وظیفه‌ای دینی، ملی و انقلابی می باشد؛ چراکه آنچه اهمیت دارد مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است؛ آن‌چنان‌که امام راحل(ره) فرمودند: "سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی بدهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند."

ما جامعه دانشگاهیان دانشگاه دولتی جهرم برای سازندگی ایران باحضور پر رنگ خود در پای صندوق های رای دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را زیر پا نه،بلکه زیر انگشتان خود له خواهیم کرد و از ملت بصیر و فهیم شهرستان جهرم می خواهیم تاباحضور باشکوه و پر شور خود در پای صندوق های رای اقتدار، آمادگی، اتحاد، همدلی، ولایت‌پذیری و بصیرت‌شان را در برابر امواج هجمه‌های بی‌شمار دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی ثابت کرده و حافظ راستین و مستحکم آرمان‌های والای امام راحل(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و مدافعین حرم در میعادگاه ۲۸خردادماه۱۴۰۰ باشند.
سایه ی مقام معظم رهبری مستدام باد.

استادان و کارمندان دانشگاه جهرم