دکتر محمود محمودی مدیر امور پژوهشی دانشگاه جهرم از برگزاری همایشی با عنوان "اخلاق در پژوهش" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر محمود محمودی مدیر امور پژوهشی دانشگاه جهرم از برگزاری همایشی با عنوان "اخلاق در پژوهش" با سخنرانی " دکتر سعید عشقی" عضو هیات علمی دانشگاه شیراز به صورت مجازی خبر داد.
دکتر محمودی درباره این همایش گفت: اخلاق علمی مجموعه‌ای از آداب و اصول اخلاقی است که قرار است توسط تمام اعضاء یک جامعه علمی در فرآیند استفاده، تولید و نشر دانش رعایت شود. این آداب یا در قالب آئین نامه های مدون شده‌ یا بصورت اصولی نانوشته مورد توافق متخصصان رشته‌های مختلف قرار دارند.
وی در ادامه افزود: منظور از اصول نانوشته ضوابطی است که افراد یک گروه کوچک یا بزرگ به درستیِ آن قلباً باور دارند، بی‌آنکه این اصول در قالب قانون و دستورالعمل مشخصی به آنان ابلاغ شده باشد و هدف ما این است که استادان و دانشجویان را با این مقوله بیش از پیش آشنا کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: علاقه مندان می توانند روز سه شنبه 15 تیر ماه ساعت 10 صبح با مراجعه به لینک زیر وارد این همایش شوند.

شایان ذکر است؛ گواهی این وبینار از سوی مدیریت امور پژوهشی برای شرکت کنندگان صادر خواهد شد.