پیام تبریک دکتر کامبیز مینایی به مناسبت روز کارمند

پیام تبریک دکتر کامبیز مینایی به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم با صدور پیامی هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفتند. متن پیام تبریک ایشان بدین شرح است:

نام‌گذاری هفته اول شهریور ماه با یاد و خاطره فرزندان پاک انقلاب اسلامی؛ شهیدان والا مقام رجایی و باهنر، به نام "هفته دولت" و روز چهارم شهریور ماه به نام "روز کارمند"، به منظور تجلیل از کارگزاران دولت و ارج نهادن به تلاش‌های صادقانه کارمندان خدوم، اقدامی بس شایسته و قابل تأمل است.
رشد و توسعه دانشگاه تنها با به کارگیری سرمایه‌های انسانی متخصص، متعهد و اخلاق مدار مقدور خواهد بود و در این مسیر جز با حضور کارمندان خدوم دانشگاه نتیجه‌بخش نخواهد بود.
اینجانب به طور ویژه این مناسبت را به کارکنان کاردان و پر‌تلاش دانشگاه جامع جهرم تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و به رسم حق‌شناسی، از زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ شما صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

کامبیز مینایی
رئیس دانشگاه جهرم