راهیابی دانشجوی دانشگاه جهرم به مرحله‌ی نهایی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۳۰۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ رضا کریمی نظری، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه جهرم با گذراندن موفقیت‌آمیز مراحل اولیه‌ به مرحله‌ی نهایی بخش معارفی و رشته های حفظ از بخش آوایی  سی و ششمین دوره‌ی مسابقات قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافت.
شایان ذکر است؛ بیش از ۴۰۰ دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور و در  سیزده بخش مختلف توانستند به مرحله کشوری این جشنواره راه یابند که طبق دستورالعمل اجرایی سی و ششمین جشنواره، بخش کتبی (معارفی) و رشته های بخش حفظ نیز همچون سایر بخش ها به صورت مجازی برگزار شد. همچنین مرحله سراسری این دوره از مسابقات به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.