پیام تبریک حجت الاسلام شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم، همزمان با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ همزمان با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، حجت الاسلام شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم پیامی به همین منظور صادر کردند. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ( مجادله ۱۱ )
همزمانی ماه ربیع الاول با ماه مهر و دانش، نوید فصلی سرشار از نشاط و معنویت و حکمت را فریاد می زند.
 دانشگاه مرکز علم و ادب و اخلاق و دانشجو تشنه کسب آنها است. در این میان دانشجویان نو ورود پا به عرصۀ گستردۀ علم نهاده اند و فصلی نو را در مسیر زندگی خویش آغاز نموده اند امید است این تحول عظیم موجب رشد و تعالی این عزیزان در جهت تکامل و تمهید برای انقلاب حضرت ولی عصر (عج) باشند. انشاالله.
در پایان، آغاز سال تحصیلی جدید را به عموم دانشجویان و استادان گرامی تبریک عرض می نمایم و توفیقات ایشان را از خداوند منان خواستارم.

علیرضا شهریاری پور ۱۴۰۰٫۷٫۱۸