اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰

دانشجوی گرامی، ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش شما در دانشگاه جهرم به استحضار میرساند، با توجه به شیوع بیماری کرونا و به جهت حفظ سلامتی شما و خانواده محترم فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه جهرم غیرحضوری و صرفا به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

این ثبت نام روزهای دوشنبه 1400/08/03 الی چهارشنبه 1400/08/05 و از طریق سایت دانشگاه جهرم به آدرس http://jahromu.ac.ir/  انجام خواهد شد. لازم است برای ثبت نام الکترونیکی، حتماً قبل از شروع، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است را تهیه کنید. توجه کنید عدم تکمیل ثبت نام الکترونیکی به منزله انصراف از تحصیل شما تلقی خواهد شد و خارج از بازه مذکور ثبت نام انجام نخواهد شد.

مراحل ثبت نام الکترونیکی:
۱. تهیه اسکن از تمامی مدارک ذیل
۲. ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی: "برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید"
۳. درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کدملی و تأیید آن
۴. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی در پایین همان صفحه (حتما شناسه کاربری و رمز عبور خود را یاداشت نمایید)
۵. ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه جهرم و درج شناسه کاربری و رمز عبور: "برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید"
۶. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
۷. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها الزامی بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.
۸. بارگذاری اسکن فایل های ذیل در مرحله ارسال مدارک
۹. تایید نهایی و ارسال برای کارشناس رشته

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی ومشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

مدارک لازم جهت انجام ثبت نام الکترونیکی:
۱- عکس پرسنلی(عکس ۴×۳ با رزولوشن dpi۳۰۰ و فرمت jpg )
۲- مدرک نظام وظیفه (مخصوص برادران)
۳- گواهی نامه پایان تحصیلات دوره کارشناسی
۴- صفحه اول شناسنامه
۵- صفحه دوم شناسنامه
۶- صفحه سوم شناسنامه
۷- ریز نمرات دوره کارشناسی
۸- کارت ملی
۹- مدارک مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثار گران (درصورت استفاده از این سهمیه)
۱۰- حکم مرخصی سالانه و یا گواهی موافقت با ادامه تحصیل جهت شاغلین
۱۱- فرم تاییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی مخصوص آندسته از دانشجویانی که از سهمیه رتبه اولی استفاده کرده اند (صفحه 513 دفترچه شماره ۲ کارشناسی ارشد سال 1400)
۱۲- معرفی نامه رسمی ازسازمان آموزش و پرورش محل خدمت جهت استفاده کنندگان امتیاز دبیری
۱۳- فرم مخصوص میانگین تعداد واحد های گذرانده شده دانشجویان سال آخر دوره های کارشناسی (صفحه 512 دفترچه شماره 2 کارشناسی ارشد سال 1400)

توجه : حجم هریک از فایلهای بالا از KB ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهرم