معرفی برگزیدگان دانشجوی نمونه سال دانشگاه جهرم

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۸ کد : ۱۳۴۳ اخبار
معرفی برگزیدگان دانشجوی نمونه سال دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ پیرو فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه سال تحصیلی ۱۴۰۰_۱۳۹۹ تحت اشراف دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم اسامی برگزیدگان دوره جاری به شرح ذیل می باشد:

نفر اول: سرکار خانم آمنه مهری با ۹۸ امتیاز (هدیه مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ تومان)
 نفر دوم: سرکار خانم لیلا شریفیان  با ۸۲ امتیاز(هدیه مبلغ ۱۲۰۰۰۰۰ تومان)
نفر سوم: مشترک بین سرکار خانم مژگان مهدی پور و سرکار خانم فاطمه اولیایی جهرمی با ۷۰ امتیاز (هدیه به هرکدام مبلغ ۸۰۰۰۰۰ تومان).

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جهرم به سه نفر از دیگر شرکت کنندگان که حائز امتیازات بالا شده‌اند به رسم یاد بود جوایز فرهنگی اهداء خواهد نمود اسامی آنها به شرح ذیل می باشد:
 نفر اول: حمیده مهدی پور با ۶۳ امتیاز
 نفر دوم: هانیه دهقان خانیمنی با ۵۹ امتیاز
نفر سوم: محمدرضا رحمانیان کوشککی با ۵۶ امتیاز.
شایان ذکر است این دورۀ مسابقه دانشجوی نمونه سال با شرکت و ارسال مدارک ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه جهرم برگزار گردیده است لذا از تمام دانشجویان دانشگاه جهرم دعوت می گردد در این مسابقه که هر ساله در آبان ماه برگزار می گردد شرکت نمایند.
 شرایط و نحوه بارگذاری مدارک در سایت دانشگاه جهرم قسمت نهاد رهبری موجود است.
 بازه ارسال مدارک از اول مرداد تا آخر مهرماه هر سال می باشد.
 نفرات برتر نیز در آبان ماه و جوایز در آذرماه (ترجیحا روز دانشجو) همان سال اهداء می گردد.
در پایان جهت معرفی بیشتر و الگو برداری دانشجویان و آشنایی با نفر اول مسابقه دوره جاری اطلاعات ارسالی این دانشجو اعلام می گردد.
دانشجو : آمنه مهری کارشناس ارشد تربیت بدنی دانشگاه جهرم ورودی ۹۸
معدل ترم مهر ۱۳۹۹: 19/40
 معدل ترم بهمن ۱۳۹۹:  19/15
_ دارای ۶ مقاله علمی به همراه شرکت و ارائه مقاله در همایش