مراسم تجلیل از تلاشگران دانشگاه که در ایام کرونا دوران مسئولیت آنها به پایان رسیده بود، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ مراسم تجلیل و تقدیر از تلاشگران دانشگاه جهرم با حضور اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه جهرم برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم با قرائت سوره "الزلزلة" به شرح و تفسیر این سوره پرداختند.
پس از آن دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم با اشاره به مسیر رو به رشد دانشگاه جهرم در طی این سالیان از اقدامات و تلاش های همه ارکان دانشگاه همچون معاونین، مدیران، کارمندان و اعضای هیات علمی تقدیر کردند.
در پایان از عزیزانی که در ایام همه گیری ویروس کرونا دوران مسئولیت آنها به اتمام رسیده بود و به دلیل وجود محدودیت های کرونایی و عدم برگزاری جلسه تکریم از آنها به نحو شایسته تجلیل نشده بود، تقدیر گردید.