انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جهرم در سال ۱۴۰۰

انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جهرم در سال ۱۴۰۰

ثبت نام داوطلبین کاندیداتوری شورای صنفی،زمان بندی و نحوه برگزاری

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند انتخابت شورای صنفی دانشجویان به صورت غیر حضوری و از طریق سامنه  sessبرگزار خواهد شد.
از کلیه دانشجویان گرامی جهت مشارکت حداکثری در این انتخابات و تعیین شورای دانشجویی دعوت به عمل می آید.

دانشگاه جهرم

اعضای اصلی

اعضای علی البدل

حداقل داوطلب

شرایط عمومی و نحوه ثبت نام داوطلبان کاندیداتوری در انتخابات شورای صنفی
ثبت نام از داوطلبان واجد شرایط جهت کاندیداتوری در انتخابات شورای صنفی دانشجویی سال 1400 به صورت مجازی و از ساعت یکشنبه صبح مورخه 30 آبان ماه شروع شده و به مدت سه روز کاری تا ساعت 24 مورخ سه شنبه 2 آذرماه ادامه خواهد داشت.
داوطلبان باید فرم های تکمیل شده ثبت نام (دو فرم درخواست کاندیداتوری و فرم شرایط عمومی داوطلبان عضویت در شورای صنفی به پیوست اطلاعیه آمده است)را در مهلت مقرر به آدرس ایمیل studental@jahromu.ac.ir ارسال نموده و تاییدیه ثبت نام را از طریق همان ایمیل دریافت نمایند.
*طبق ماده 14 آیین نامه شورای صنفی و الحاقیه آن،تمام دانشجویان موسسه که دارای شرایط ذیل باشند میتوانند داوطلب عضویت در شورای صنفی دانشجویان گردند:
1-اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی
2-رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی
3-رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان
4-گذراندن یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی
5-نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی
6-دارا بودن حداقل معدل کل 13 برای دانشجویان کارشناسی و 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد و 17 برای دانشجویان مقطع دکتری
7- مشروط نبودن نیمسال پیشین و یا نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزشی غیر متوالی
8-عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه
9-مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود کمتر از 2 ترم نباشد.
تبصره :در صورت هر گونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی عضویت وی لغو می گردد.

"برای دریافت فایل آئین نامه انتخابات و فرم های مربوطه آن اینجا کلیک کنید."