پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت هفته بسیج

پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم همزمان با هفته بسیج، پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 بسیج همان بشارت الهی به هدایت  و رحمت واسعه ای است که میوه آن برای عموم مردم گوارا و برای محسنین چون آیات حکمت بخش است. اخلاص، جهاد همه جانبه و بی ادعایی سه ویژگی مهم بسیجی است و جامعه امروز به شدت به این ویژگی ها محتاج. رمز موفقیت فردی و گروهی تمام اقشار جامعه در این سه کلیدواژه است که امیدوارم خداوند دانشجویان و جامعه دانشگاهی را که خود از بدنه بسیج اند به این اخلاقیات نیکو مزین نماید. اینجانب ضمن گرامیداشت هفته بسیج، ایام را  به عموم  بسیجیان عالم بویژه به دانشجویان، اساتید و کارمندان بسیجی دانشگاه جهرم تبریک عرض می نمایم.

والسلام علیکم و رحمه الله
 علیرضا شهریاری پور