برگزاری یادواره شهدای دانشجوی شهرستان جهرم

۰۶ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۷ کد : ۱۳۷۹ اخبار
برگزاری یادواره شهدای دانشجوی شهرستان جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در هفته بسیج یادواره شهدای دانشجوی شهرستان جهرم در جوار مقبره شهید گمنام دانشگاه جهرم برگزار شد.
مراسم یادواره شهدای دانشجوی شهرستان جهرم به همت پایگاه بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی دانشگاه جهرم، حوزه بسیج دانشجویی شهرستان جهرم و دفاتر بسیج دانشگاه‌های شهرستان جهرم، با غبارروبی و عطرفشانی مقبره شهید گمنام دانشگاه جهرم برگزار شد.
سرهنگ احمدی جابری، فرمانده سپاه جهرم در این جلسه ضمن تجلیل از ایثارگران عرصه علم، جهاد، شهادت و تشویق دانشجویان به ادامه راه شهدا، زنده نگه‌داشتن مفاخر ارزشی انقلاب و معرفی آنها به نسل جوان دانشجو، افزود: تجدید میثاق دانشجویان با آرمان‌های شهدای عزیز، امام راحل، مقام معظم رهبری و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و بزرگداشت خانواده‌های معظم شهدای دانشجو، از اهداف این دست برنامه‌ها در هفته بسیج است.
ایشان با بیان روحیه ایثار و شهادت در بین بسیجیان تصریح کرد: حدود ۹۰هزار شهید بسیجی بیانگر فعالیت و شرکت رزمندگان بسیجی جوان در دوران دفاع مقدس است.
وی با تأکید بر ضرورت ساماندهی، حفظ و شناساندن آثار شهدای دانشجو تاکید کرد: عمق بخشی و برنامه‌ریزی محتوایی برای اجرای برنامه‌های مربوط به شهدا و دفاع مقدس ضروری می باشد.
شایان ذکر است؛ مداحی، گلباران مرقد شهید گمنام، غبارروبی و عطر افشانی و توزیع ویژه‌نامه از دیگر برنامه‌های این یادواره بود.