پیست دوچرخه سواری دانشگاه جهرم با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال افتتاح شد.

پیست دوچرخه سواری دانشگاه جهرم با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ همزمان با روز دانشجو و به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه جهرم آئین افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه جهرم با حضور اعضای هیات رئیسه، استادان و کارمندان دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم با تقدیر از پیگیری های موثر اداره تربیت بدنی، این دستاورد را اقدام ارزشمندی در راستای توسعه ورزش همگانی برشمرد و افزود: بدون شک تمام تلاش همکارانم در معاونت دانشجویی و فرهنگی و به ویژه اداره تربیت بدنی دانشگاه بر این بوده تا با توسعه امکانات و زیر ساخت ها بتوانند گام بلندی را در حوزه ورزش و سلامت کارکنان و دانشجویان بردارند.
در ادامه دکتر عسکر غنی، معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن تقدیر از پیگیری های دکتر افروزه به عنوان رئیس اداره تربیت بدنی و دیگر همکاران ایشان در آن حوزه افزود: به لطف پروردگار و پیگیری های صورت گرفته با اخذ اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال و خرید 20 دوچرخه و همچنین اجرای عملیات پروژه پیست دوچرخه سواری به طول پنج کیلومتر، موفق شدیم پیست دوچرخه سواری دانشگاه جهرم را راه اندازی کنیم.
ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: ساخت و تجهیز مجموعه ورزشی شهید نادریان، زمین چمن مصنوعی، زمین فوتبال و والیبال ساحلی، باشگاه بدن سازی و مرکز سلامت و تندرستی از دیگر اقدامات ارزشمند اداره تربیت بدنی دانشگاه جهرم می باشد.
شایان ذکر است در پایان از منتخبین مسابقات هفته تربیت بدنی و فعالین ورزش دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

اسامی افرادی که در مسابقات هفته تربیت بدنی برگزیده شدند و از سوی دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند به شرح زیر است:
بخش آقایان:
افراد برگزیده در رشته فوتبال دستی: حامد صحرائیان، علی شفاعت پناهی، دکتر محمود مبارکی، دکترعسکر غنی
افراد برگزیده در رشته شوت هدفمند فوتبال: ابوالفضل زارعیان، علیرضا شادفر، محمدعلی زینی، یعقوب نظری
  افراد برگزیده در رشته طناب زنی: عبدالحمید آغیل، محمد مطهری، مجید عبیدی
بخش خانم ها:
 افراد برگزیده در رشته بسکتبال: طاهره اسدی، لیلا آگاهی، مژگان سیادت
افراد برگزیده در رشته هندبال: مریم رحمانیان، مژده شادمند، نسرین پورزال
افراد برگزیده در رشته داژبال: لیلا رحمانیان، فاطمه رضایی، سمیه عباسی، سیده خدیجه سادات صحرائیان، سمیرا رحمانیان، لیلا حقایق