پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س)

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۴۷۰ اخبار

این صفای سینه هامان از صفای فاطمه است     هر چه داریم و نداریم از عطای فاطمه است
    چادر خاکی او بر قلب ما هم نور داد            شکر که در جان ما حال و هوای فاطمه است

«.. انَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا»

همان‌طوری که پیغمبر و امام اسوه هست برای تمام افراد جامعه (اعم از زن و مرد) زنان با فضیلت عالم هم اسوه‌اند برای همه افراد ملّت (اعم از زن و مرد) و همان‌طوری که امیرالمؤمنین(سلام الله علیه) اسوه است و امام است، هم برای زن ها هم برای مردها، فاطمهٴ زهرا(سلام الله علیها) هم ولیّ خدا است (هم برای زنها و هم برای مردها) ، آن حضرت انسان نمونه است(آیت الله جوادی آملی حفظه الله).

میلاد سراسر نور ولی الله الاعظم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر عموم  موحدان عالم بویژه بر زنان پاک و علی الخصوص بر مادران سرزمین های اسلامی و  بطور ویژه بر  زنان جامعه دانشگاهی کشور عزیزمان ایران تبریک و تهنیت باد.