تقدیر دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش های دکتر کامبیز مینایی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم، دکتر محمد علی زلفی گل به پاس تلاش های دکتر کامبیز مینایی در زمان تصدی ایشان به عنوان  رئیس دانشگاه جهرم از وی تقدیر کرد.
در پیام تقدیر وزیر علوم به دکتر کامبیز مینایی آمده است: از زحمات جنابعالی در دوران تصدی ریاست دانشگاه جهرم قدردانی می شود. بی شک همه مدیران در طول سالیان متمادی، پیش برنده اهداف نظام آموزش عالی کشور بوده و جابه جایی مدیران، تزریق توان و نیروی جدید به نظام مدیریتی است. تلاش های صادقانه شما و همکاران در خدمت به جامعه علمی و دانشگاهی پیوسته ملحوظ نظر فرهیختگان و مشمول اجر اخروی خواهد بود.
استمرار توفیقات جناب عالی را در خدمت به پیش برد اهداف آموزش عالی از خداوند متعال خواهانم.

محمد علی زلفی گل