پیام حجت الاسلام شهریاری پور به مناسبت دهه فجر و همچنین ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۴۸۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ همزمان با آغاز دهه فجر و همچنین ارتحال عالم جلیل القدر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
هُوَ الَّذِی یُحْیِی وَیُمِیتُ ۖ فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا یَقُولُ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ
اوست خدایی که (خلائق را) زنده می‌کند و می‌میراند و چون به خلقت چیزی حکم نافذ و مشیّت کاملش تعلّق گیرد به محض اینکه گوید: موجود باش، بی‌درنگ موجود می‌شود. "آیه 68 سوره غافر"
خداوند منان را شاکریم که چهل و سومین بهار زندگی انقلاب اسلامی را در بحبوحه مرگ اسکتبار جهانی و صهیونیسم غاصب به نظاره نشسته ایم. اینجانب آغاز دهه فجر و گرامیداشت سالروز ورود شکوهمند امام راحل به سرزمین اسلامی ایران و سرآغاز شکوفایی معنویت و اخلاق و انسانیت را به عموم آزادگان جهان تبریک عرض می نمایم. نیز ارتحال عالم ربانی، فقیه اعظم و دین شناس زمان حضرت آیت الله صافی گلپایگانی را به محضر امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری و عموم شیعیان جهان تسلیت عرض می نمایم.

علیرضا شهریاری پور