بازدید دکتر محمد عباس زاده، سرپرست دانشگاه جهرم از بخش های مختلف دانشگاه

بازدید دکتر محمد عباس زاده، سرپرست دانشگاه جهرم از بخش های مختلف دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم از بخش های مختلف دانشگاه بازدید کردند.
دکتر عباس زاده در اولین روز کاری خود به عنوان سرپرست دانشگاه جهرم ابتدا با حضور در مقبره شهید گمنام و قرائت فاتحه ضمن گرامی داشت یاد امام راحل "ره" با آرمان های شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند و پس از آن به بازدید از بخش های مختلف دانشگاه پرداختند.
دکتر عباس زاده در حاشیه این بازدید افزودند: باید از تمام ظرفیت های درونی دانشگاه برای توسعه هر چه بیشتر استفاده کنیم و به نقش اثربخش دانشگاه جهرم در جامعه و منطقه بیش از پیش بپردازیم.
وی در پایان با حضور در جلسه هیات رئیسه دانشگاه که با ارائه گزارشی از سوی معاونین همراه بود به بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه پرداخت.