پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم در پی انتصاب دکتر عباس زاده

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در پی انتصاب حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده به سمت سرپرست دانشگاه جهرم، حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم پیام تبریکی صادر کردند. متن پیام تبریک ایشان بدین شرح است:

قَالَ اجْعَلْنِی عَلَىٰ خَزَائِنِ الْأَرْضِ إِنِّی حَفِیظٌ عَلِیمٌ
ﻣﺮﺍ ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺧﺰﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻩ ; ﺯﻳﺮﺍ ﻣﻦ ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﺩﺍﻧﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻢ . (سوره یوسف آیه ۵۵)

خداوند را شاکریم که در آستانه بهار طبیعت و ورود به قرن پانزدهم شمسی، چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را در دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی به نظاره نشسته ایم.
اینجانب انتصاب حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر عباس زاده (زیدعزه) که مایه چشم روشنی جامعه دانشگاهی و مردم عزیز شهر جهرم می باشند را تبریک عرض نموده و برای آن چهره دینی و علمی، کمال فرهیختگی، درایت و صبر را از خداوند منان آرزو دارم.

علیرضا شهریاری پور

1400/11/17