بازدید دکتر رضایی نماینده مردم شهرستان جهرم در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جهرم؛ دکتر محمدرضا رضایی نماینده مردم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس به همراه مهندس مهدی شفیعیان فرماندار ویژه شهرستان جهرم از دانشگاه جهرم بازدید کردند.
وی در ابتدای حضور خود با حضور در مقبره شهید گمنام ضمن قرائت فاتحه؛ با آرمان‌های شهدا، امام شهدا و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.
پس از آن حجت الاسلام والمسلمین عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم به ارائه گزارشی از مسائل و مشکلات دانشگاه پرداخت و گفتند: دو موضوع مهم که امروز دانشگاه جهرم با آن مواجه است ابتدا موضوع اتصال به شبکه آب شرب شهری و سپس تکمیل دانشکده کشاورزی می باشد که با همراهی و همکاری مسئولین به ویژه دکتر رضایی به عنوان رئیس کمیسیون عمران مجلس این مسائل بر طرف خواهد شد.
در ادامه این دیدار دکتر محمد رضا رضایی طی هماهنگی های لازم، از حضور مدیر کل آب منطقه ای فارس در دانشگاه جهرم خبر داد، همچنین هماهنگی هایی در خصوص جذب اعتبارات لازم برای تکمیل دانشکده کشاورزی صورت پذیرفت.
شایان ذکر است دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم در چهار طبقه به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع در حال احداث می باشد.