برگزاري همايش گراميداشت روز استاد

برگزاري همايش گراميداشت روز استاد

اساتيد و اعضاي هيات علمي در جهت برطرف كردن نيازهاي جامعه كوشا باشند

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم همايش گراميداشت روز استاد با حضور مسئولين شهرستان و اعضاي هيات علمي دانشگاه جهرم در تالار وحدت دانشگاه برگزار گرديد.

در ابتداي مراسم دكتر مسعود نادريان رئيس دانشگاه جهرم ضمن گراميداشت ياد و خاطره استاد شهيد مرتضي مطهري، ايشان را يك الگوي كامل اخلاقي و احياگر تفكر اسلامي خواند و شهيد مطهري را پيشرو در بازخواني تفكر اسلامي و يك مبارز تمام عيار با ايدئولوژي هاي سكولار وارداتي دانست.
وي به نقش آفريني بسيار اين استاد برجسته در طول حيات خود اشاره كرد و يادآور شد كه اساتيد و اعضاي هيات علمي دانشگاهها بايد در جهت برطرف كردن نيازهاي جامعه كوشا باشند.
وي افزود: اساتيد مي توانند با نقش آفريني خود در عرصه هاي مختلف سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي باعث كاهش آسيب ها شوند.
ايشان در ادامه با اشاره به دانشگاه جهرم به عنوان دومين دانشگاه جامع استان فارس، اعلام داشت كه طبق پژوهش هاي به عمل آمده، بسياري از دانش آموزان، دانشگاه جهرم را بعد از دانشگاه شيراز در اولويت انتخاب رشته قرار مي دهند.
دكتر نادريان به فراهم آمدن زيرساخت هاي لازم در پرديس دانشگاه جهرم اشاره و ابراز اميدواري كرد با ساخت دانشكده كشاورزي و ديگر پروژه هاي نيمه تمام كه حاصل تلاش اساتيد،كاركنان خدوم و پرتلاش دانشگاه مي باشد، شاهد رشد روز افزون كمي و كيفي دانشگاه در تمام عرصه ها باشيم و پرديس را به يك شهرك بزرگ دانشگاهي تبديل كنيم.
وي در ادامه ضمن يادآوري
18 پروژه بهره برداري شده در دانشگاه، به قرارداد ساخت نيروگاه برق 25 مگا واتي با يك شركت اتريشي اشاره كرد و افزود كه اين پروژه مي تواند نياز دانشگاه و حتي شهرستان را نيز برطرف كند.
ايشان در پايان سخنان خود ضمن تبريك مجدد به همه اساتيد و اعضاي هيأت علمي، توفيق روزافزون را از خداوند متعال براي آنان خواستار شد.

در ادامه مراسم دكتر محمد ابراهيم سميع با اشاره به 17 رشته در مقطع كارشناسي و 6 رشته در مقطع كارشناسي ارشد به تشريح فضاهاي آموزشي دانشگاه و توسعه كمي و كيفي آن پرداخت.
ايشان ضمن اشاره به تجهيز كلاسها به وسايل كمك آموزشي، 18 آزمايشگاه موجود در دانشگاه را از مجهزترين آزمايشگاه به وسايل مدرن تحقيقاتي خواند.
وي در پايان ضمن بيان توسعه زيرساخت هاي نرم افزاري با راه اندازي سامانه يكپارچه خدمات آموزشي
sess درراستاي انجام خدمات دولت الكترونيك، حاصل همه ي اين اقدامات آموزشي و پژوهشي را 160مقاله IsI ، چاپ 101 مقاله، 19 تاليف، 9ترجمه، 18 ثبت اختراع و ثبت 8 ژن خواند.

در پايان مراسم از اساتيد برتر حوزه هاي مختلف به شرح زير تجليل به عمل آمد:

استاد نمونه ايثارگر: دكتر مسعود نادريان جهرمي

استاد نمونه كارآفرين برتر: دكتر محمد ابراهيم سميع

استاد نمونه مخترع: دكتر علي اكبر باقريان

اساتيد نمونه پژوهشگر: دكتر عبدالصالح زر، دكتر احسان هوشيار، دكتر صادق افروزه، دكتر محسن زارع، دكتر عسكر غني، دكتر محمدعلي نقي پور، دكتر حسين رنگاني

اساتيد نمونه آموزشي: دكتر هاجر عليمراد، مهندس مژده رحمانيان، دكتر پدرام عصار، دكتر عظيم جباره

استاد نمونه فرهنگي: دكتر محمد علي نقي پور، دكتر حميدرضا زارعي فرد