دکتر محمد ابراهیم سمیع به سمت سرپرستی معاونت آموزشی و پژوهشی منصوب گردید.

دکتر محمد ابراهیم سمیع به سمت سرپرستی معاونت آموزشی و پژوهشی منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم، دکتر محمد ابراهیم سمیع به سمت سرپرستی معاونت آموزشی و پژوهشی منصوب گردید. متن حکم صادره از سوی دکتر عباس زاده بدین شرح است:

جناب آقای دکتر محمد ابراهیم سمیع
عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی

با سلام و احترام ؛
با توجه به مراتب تعهد، شایستگی و تجربه های ارزنده جنابعالی و به استناد بند (ب) ماده (5) آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها  و موسسات آموزش عالی، از تاریخ 1400/12/01 به عنوان سرپرست معاون آموزشی و پژوهشی منصوب می شوید. امید است با بهره مندی از توانمندی علمی و تخصصی خود و همکاران محترم عضو هیات علمی در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه جهرم موفق باشید. از خداوند بزرگ توفیق روز افزون شما را در خدمت به جامعه علمی خواهانم. توجه جنابعالی را به ویژه به اجرای برنامه های زیر جلب می کنم:
1)    ایجاد پویایی در ساختار تشکیلاتی حوزه پژوهشی با توجه به جایگاه و منزلت اعضای هیات علمی؛
2)    برنامه ریزی برای بالا بردن کیفیت آموزش به صورت پیوسته در دانشگاه جهرم؛
3)    برنامه ریزی به منظور جذب اعضای هیات علمی توانمند و متعهد به دانشگاه جهرم؛
4)    استفاده از ظرفیت های موجود در دانشگاه و شهرستان جهرم به منظور مهارت آموزی و بالا بردن امکان اشتغال دانش آموختگان؛
5)    توجه به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش از طریق اهتمام به علوم و فنون مورد نیاز استان و شهرستان؛
6)    برنامه ریزی برای توانمند سازی اعضای هیات علمی تازه استخدام شده و کمک به آنان برای به دست آوردن تجربه های لازم؛
7)    نوگشایی رشته های خاص و مورد نیاز جامعه با توجه به ظرفیت های منطقه و استان؛
8)    ایجاد محیط پرنشاط علمی در دانشگاه جهرم با برگزاری منظم سمینار های تخصصی و نظایر آن؛
9)    برنامه ریزی برای تعامل سازنده با سازمان های اجرایی، کشاورزی و صنعتی استان فارس و شهرستان جهرم.