رصد خانه فیزیک دانشگاه جهرم راه اندازی می شود

همایش "فیزیک و کاربردها" در تالار وحدت دانشگاه جهرم برگزار گردید.
رصد خانه فیزیک دانشگاه جهرم راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم، با مدیریت اساتید گروه فیزیک، دکتر محمد مهدی صادقی، دکتر علیرضا علمایی و دکتر حمید رضا رستگار با همکاری انجمن نجوم و رصد و انجمن علمی فیزیک، همایش "فیزیک و کاربردها" در تالار وحدت دانشگاه جهرم برگزار گردید.

این همایش که با هدف ارتقاء سطح علمی دانشجویان علاقمند در این حوزه برپا شد اساتید دستاوردها و پژوهش های جدید خود را در قالب سمینارارائه کردند. این همایش دو مهمان ویژه نیز داشت، دکتر کشاورز عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شیراز و دکتر محمد قناعتیان عضو هیئت علمی و رئیس دانشگاه پیام نور جهرم که به ارائه مطالب خود در حوزه فیزیک اپتیک پرداختند.

در ابتدای همایش دکتر نادریان ضمن خوشامد گویی به مهمانان، خبر از راه اندازی رصد خانه فیزیک دانشگاه داد و ابراز امیدواری کرد این مهم در سال 97 رخ خواهد داد.

در ادامه گروه های مختلف دانشجویی پژوهش ها و مقالات خود را ارائه کردند که با استقبال اعضای هیئت علمی مواجه گردید.

اختتامیه این مراسم با سخنرانی دکتر صادقی، دکتر علمایی  و ارائه مقالات گروه های مختلف دانشجویی و تقدیر از اساتید برتر این حوزه به کار خود پایان داد.