اعزام دانشجویان دانشگاه جهرم به مناطق عملیاتی جنوب در قالب کاروان راهیان نور

اعزام دانشجویان دانشگاه جهرم به مناطق عملیاتی جنوب در قالب کاروان راهیان نور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دانشجویان دانشگاه جهرم به مناطق عملیاتی جنوب در قالب کاروان راهیان نور اعزام شدند.

دکتر غنی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم گفت: بعد از گذشت دو سال از تعطیلی اردوهای راهیان نور، مجدد این برنامه معنوی به صورت محدود و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، در دانشگاه جهرم انجام شد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، اعزام کاروان راهیان نور را تجدید بیعتی دوباره با آرمان های شهدا توصیف کرد.
دکتر غنی در ادامه اظهار کرد: کاروان‌ زیارتی راهیان نور دانشگاه جهرم به همت پایگاه بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه جهرم از تاریخ ۱۷ تا ۲۰ اسفند ماه به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند.
ایشان تصریح کردند: کاروان دانشجویان اعزامی از مناطق خرمشهر، پادگان دو کوهه، تنگه چزابه، یادمان هویزه، یادمان فتح‌المبین، فکه، یادمان طلائیه و یادمان شلمچه بازدید و برنامه‌های فرهنگی همچون قرائت زیارت، روایتگری و سخنرانی از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این سفر معنوی بود.
دکتر غنی در پایان تأکید کردند: این کاروان با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی اعزام شده و شرط اعزام دانشجویان، دریافت هر سه دوز واکسن بوده است.